Layout?

Hier komen algemene berichten i.v.m. het forum en dergerlijke
Super 5 Devil
Berichten: 279
Lid geworden op: 03 feb 2011, 23:14
Locatie: Uden (Noord-Brabant)

Layout?

Bericht door Super 5 Devil » 12 mei 2016, 10:43

Wat is er met de layout gebeurd? Ik vind hem verschrikkelijk irritant en onduidelijk en druk.
Kan ik ergens een template kiezen wellicht?
Trammelantje?... Okay, maar wel een auto met historie!

Gebruikersavatar
ruton
moderator
Berichten: 4147
Lid geworden op: 12 nov 2010, 18:01
Locatie: Westelijke Mijnstreek

Re: Layout?

Bericht door ruton » 12 mei 2016, 11:58

Onlangs is er een mobiele versie van dit forum online gegaan. Ik heb dat zelf nog niet kunnen zien.
Ik zal jouw opmerking even achterin onder de aandacht brengen. Kun jij alvast toelichten hoe en met wat je het forum hebt benaderd?
Ik zie hier op mijn huiscomputer (OSX 10.8 + Firefox 46 en een shitload aan add-ons) geen verschillen.

Gebruikersavatar
trabart
moderator
Berichten: 1239
Lid geworden op: 18 sep 2010, 17:40
Locatie: zuid limburg
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door trabart » 12 mei 2016, 12:31

Er is inderdaad een mobiel thema. Werkt op GSM veel duidelijker. Op PC pakt hij de oude gewoon. Zo nee, hoor ik het graag.

Onderaan staat een optie "switch to full style". Is de standaard variant.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1485
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Trabantenaar » 12 mei 2016, 16:16

Ik heb op mobiel ook liever de normale variant. Vind de mobiele versie niks.

Wat me opgevallen is, Het frame links is weggehaald. Bovenste is al zeer lang leeg, of komt daar een nieuw logo in binnenkort?
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
trabart
moderator
Berichten: 1239
Lid geworden op: 18 sep 2010, 17:40
Locatie: zuid limburg
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door trabart » 12 mei 2016, 20:20

Hmmmmm bovenste is nooit veranderd? Links wil ik wel tzt iets toevoegen, maar wat er stond nam alleen ruimte in :)

Tijd, tijd, tijd....
Afbeelding

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1485
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Trabantenaar » 12 mei 2016, 21:44

trabart schreef:Hmmmmm bovenste is nooit veranderd? Links wil ik wel tzt iets toevoegen, maar wat er stond nam alleen ruimte in :)

Tijd, tijd, tijd....
Op zich is een html paginaatje zo gemaakt :mrgreen:
Maar ik heb me er altijd aan gestoort dat het nog met frames werkt hier. Maakt de site een stuk moeilijker vindbaar op het internet.
Waarom is de linker eigenlijk weggehaald ineens?
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
trabart
moderator
Berichten: 1239
Lid geworden op: 18 sep 2010, 17:40
Locatie: zuid limburg
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door trabart » 12 mei 2016, 23:00

Omdat ik het al vier jaar uitstel om iets achter de knoppen te zetten :)
Afbeelding

Gebruikersavatar
ruton
moderator
Berichten: 4147
Lid geworden op: 12 nov 2010, 18:01
Locatie: Westelijke Mijnstreek

Re: Layout?

Bericht door ruton » 12 mei 2016, 23:03

Zelfs een favicon kan er niet vanaf... :twisted:

Gebruikersavatar
GertjanT
Berichten: 140
Lid geworden op: 06 jun 2011, 14:48
Locatie: Enschede
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door GertjanT » 13 mei 2016, 14:16

Ha, de wat functieloze frames zijn weg!

Zouden jullie het wat vinden om het forum in deze stijl om te bouwen? Kleurtjes en plaatjes zijn uiteraard volledig aan te passen. Als het jullie wat lijkt, wil ik de style wel doneren (kost een whoppin' 17 dollar) en helpen om de kleuren en headerplaatjes in een huisstijl die Trabant & DDR-proof is om te klussen.
http://www.sitesplat.com/demo/phpBB3/FLATBOOTS/ (kies phpbb 3.1)

Gebruikersavatar
trabart
moderator
Berichten: 1239
Lid geworden op: 18 sep 2010, 17:40
Locatie: zuid limburg
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door trabart » 13 mei 2016, 16:09

hmm ... als je de kleuren en headerplaatjes ombouwt naar eigen ingave ... waarom zou je dan nog een style kopen ?? Dat is eigenlijk zo ongeveer het enige wat namelijk echt "anders" is.. ? Of zie ik dat fout ?

PS er is nog één Frame... haha :) De "banner". Die andere is er ook nog, is nu alleen 0 pixels breed. Hij is verborgen alleen.
Afbeelding

Plaats reactie