Layout?

Hier komen algemene berichten i.v.m. het forum en dergerlijke
Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1579
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Trabantenaar » 13 mei 2016, 23:46

Blijft hoe je het ook went of keert slechter vindbaar met zoekmachines, omdat je in het frame zit te werken, niet op de site zelf zegmaar.

Overigens phpbb stylen zijn ook gewoon gratis te vinden ;)
Daarna naar eigen smaak aanpassen en dan heb je wat leuks :)
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
Andries
moderator
Berichten: 1220
Lid geworden op: 12 nov 2010, 18:50
Locatie: Drachten
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Andries » 15 mei 2016, 22:23

Zoekmachines hechten ook veel waarde aan links./ Zo heb ik in de nieuwe website www.ifavereniging.eu bv een link opgenomen naar dit forum. Zoekmachines hebben idd een hekel aan frames. Hoe de mobiele versie er uitzietr weet ik niet want ik ben nog van het oude stempel: geen internet op mijn mobiel.
Trabant P60k 1964, Trabant P 601 1984, Citroën Traction Avant 1955, Volvo katterug 1964, 2xHMW 1956

Gebruikersavatar
ruton
moderator
Berichten: 4272
Lid geworden op: 12 nov 2010, 18:01
Locatie: Westelijke Mijnstreek

Re: Layout?

Bericht door ruton » 15 mei 2016, 22:42

Ik twitter nog met rooksignalen, maar Andries gebruikt al armseinen.

Gebruikersavatar
eeuwige_student
moderator
Berichten: 4162
Lid geworden op: 18 nov 2010, 13:23
Locatie: Herten
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door eeuwige_student » 16 mei 2016, 09:23

Ach, als je op trabant en forum zoekt, zijn we goed genoeg te vinden, dus war de zoekmachines doen maakt mij niet uit.

Super 5 Devil
Berichten: 279
Lid geworden op: 03 feb 2011, 23:14
Locatie: Uden (Noord-Brabant)

Re: Layout?

Bericht door Super 5 Devil » 17 mei 2016, 14:28

Ik vind het storend, dat de avatars nu rechts achter het bericht staan in plaats van ervoor zoals eerst. En een stuk minder groot waren die ook.
Ik gebruik nu W7 + IE 11 of Firefox, maar ook bij W8 en W10 hetzelfde. Ik haal er geen voordeel uit op mijn Android toestel (Oneplus One + cyanogen mod).
Trammelantje?... Okay, maar wel een auto met historie!

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1579
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Trabantenaar » 17 mei 2016, 17:02

Wellicht heb je de boel op mobiele weergave staan. dan is de layout anders, dat is nou juist wat er in dit topic gezegd word.
Onderaan de pagina kun je klikken op: switch to desktop style. dan heb je de originele, oude lay out terug.
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1579
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door Trabantenaar » 15 jul 2016, 18:40

Af en toe verschijnt er bovenaan een logotje, maar meestal niet.
Of ligt dat aan mij?
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
trabart
moderator
Berichten: 1239
Lid geworden op: 18 sep 2010, 17:40
Locatie: zuid limburg
Contacteer:

Re: Layout?

Bericht door trabart » 18 jul 2016, 10:21

Ik denk dat dat aan jou ligt. .. ?
Afbeelding

Plaats reactie