Pagina 2 van 4

Re: Koplampen

Geplaatst: 29 sep 2011, 20:19
door eeuwige_student
Als de auto zwaar beladen is, schijnen de lampen anders te veel omhoog. Dus kan je ze handmatig bijstellen.

Re: Koplampen

Geplaatst: 30 sep 2011, 14:15
door mel
Is toch maar weer mooi zo'n Forum .... i.h.k.v. de kennis overdracht ... ;)

Re: Koplampen

Geplaatst: 30 sep 2011, 16:24
door Snijboon
Volgens mij is die schakeling bij mij niet meer fris Helaas wordt het zoeken hoe ik het doden kan. Thnx voor de info

Re: Koplampen

Geplaatst: 30 sep 2011, 16:28
door Haiko
Naja, schakeling.. tis meer een AAN/UIT idee. Misschien is het kantelmechanisme-tje verroest en maakt hij geen contact meer? Zou me er niet te druk om maken. Je kan de optie er ook afhalen. Meen dat dat pas sinds ergens in de jaren 90 verplicht werd gesteld...

Re: Koplampen

Geplaatst: 30 sep 2011, 20:42
door eeuwige_student
FF de koplampring eraf en het contact schoonmaken. Meestal zit er roest achter.

Re: Koplampen

Geplaatst: 01 okt 2011, 10:15
door Snijboon
Ik zal eens kijken want vind het wel gaaf als dat soort dingen werken

Maar tijdens de APK is de ophanging van de koplamp beetje beschadigd (krom)
Dus misschien moet ik nog de ophanging van de lamp vervangen

Re: Koplampen

Geplaatst: 01 okt 2011, 10:16
door Haiko
Zou ik eerder 2 "nieuwe" koplamp units halen, denk dat Andries die wel voor je heeft...

Re: Koplampen

Geplaatst: 01 okt 2011, 10:43
door eeuwige_student
Houd er dan rekening mee dat deze schakelaar pas bij de latere bouwjaren is gekomen.

Re: Koplampen

Geplaatst: 01 okt 2011, 20:20
door Snijboon
Haiko schreef:Zou ik eerder 2 "nieuwe" koplamp units halen, denk dat Andries die wel voor je heeft...
Vanwaar 2 dan? Want maar 1 is stuk andere is goed

Re: Koplampen

Geplaatst: 01 okt 2011, 20:21
door Snijboon
eeuwige_student schreef:Houd er dan rekening mee dat deze schakelaar pas bij de latere bouwjaren is gekomen.
Ja goed dat je het zegt thnx